Politică

City-managerul Primăriei Botoșani a fost ales președinte al tinerilor din PSD. Mircea Magdalena: E timpul să ”pornim motoarele”!

Mircea-Andrei Magdalena, administratorul public al Primăriei municipiului Botoșani, a fost ales președinte al Organizației Municipale a Tineretului Social-Democrat.

”Astăzi au avut loc lucrările în cadrul conferinței de alegeri pentru conducerea organizației municipale a tinerilor sociali-democrați! Mă onorează faptul că am primit votul de încredere al colegilor mei, fiind ales președinte TSD! Mulțumesc tuturor celor care au participat și celor care mi-au acordat votul! Este deopotrivă o mare onoare dar și o mare responsabilitate! Pornesc pe acest drum cu mare încredere pentru că am alături o echipă excepțională și sunt sigur că vom avea parte de rezultate excelente! Avem multă treabă așa că, dragi colegi, e timpul să „pornim motoarele”!”, a declarat Mircea Magdalena.

Acesta a fost ales președinte de tinerii din PSD în prezența Doinei Federovici, președinte al Consiliului Județean și al PSD, ministrului Marius Budăi, primarului Cosmin Andrei, viceprimarului Bogdan Buhăianu, Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni, Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, parlamentarii Alexandra Huțu, Lucian Trufin, consilieri locali și județeni.

ABC-CON International