Politică

Șoptică plutește după sondajul PNL: ”Poate candidez la Primăria municipiului sau la CJ… Botoșănenii au o impresie bună despre mine”



Liderul PNL Botoșani se consideră cel mai iubit dintre liberali!

Ultimul sondaj de opinie făcut de PNL Botoșani l-a făcut pe deputatul Costel Șoptică, președintele filialei, să plutească și să viseze frumos după ce a citit ce părere au botoșănenii despre el. Din acest motiv, Șoptică spune că ar putea să candideze la orice funcție la alegerile locale sau parlamentare. Asta înseamnă că PNL Botoșani este captiv deciziei lui Șoptică și abia după ce acesta va stabili unde are mai mari șanse să câștige se va decide și strategia pentru restul membrilor Partidului.

”Poate candidez la Primăria municipiului sau la CJ. Am rămas foarte surprins în sondajul acesta să constat că și botoșănenii din municipiu au o impresie într-un număr destul de mare bună despre mine și la o cotă destul de interesantă. De asta pomenesc despre municipiu deoarece eu nu am luat niciodată în calcul municipiul, dar dacă vezi că lumea îți spune că ideile tale, felul tău de fi , modul în care abordezi lucrurile…”, a declarat Costel Șoptică la Tele M.