Politică

Parlamentarii PSD Botoșani: Am votat azi Bugetul pe 2022

 

Parlamentul României a aprobat astăzi bugetul pentru anul 2022. Cel mai important obiectiv atins de PSD: venituri mai mari pentru jumătate din populația țării!

Toți copii și pensionarii vor avea mai mulți bani în buzunar în anul care vine. Cei cu pensii mici și consumatorii vulnerabili de energie vor primi sume suplimentare pentru a face față inflației și creșterii facturilor la căldură. S-au prevăzut salarii mai mari pentru profesori, militari, polițiști și unele categorii de personal medical.

 

„E adevărat că aceste majorări nu sunt la nivelul meritat de cei vizați și pe care ni l-am fi dorit. Dar să nu uităm că până la intrarea PSD la guvernare, se vorbea doar de înghețări de venituri, de tăieri sau de disponibilizări. Aici este schimbarea cea mai importantă pe care o aduce acest buget: începem redresarea a ceea ce s-a stricat în ultimele două guvernări de dreapta”, au transmis parlamentarii social-democrați. 

 

Venirea PSD la guvernare a readus procedura de adoptare a bugetului în făgașul normal. Bugetul este adoptat înainte de finalul anului, astfel încât să fie predictibil și pentru administrațiile locale, și pentru mediul de afaceri și pentru toți ceilalți actori care trebuie să-l aplice.