Politică

Achiței, PNL: ”Unora le place să fim într-un partid care pierde toate alegerile, să fim ultimii pe țară”




Senatorul liberal Cristian Achiței a declarat, într-o emisiune la Tele M, că rezultatele PNL Botoșani la alegerile din 2020 sunt CATASTROFALE.

Acesta susține că în momentul de față în Biroul Politic Județean (BPJ) există o majoritate care votează tot ce propune actuala echipă de conducere și că ar trebui ca deciziile mai puțin inspirate din ultimii ani să fie asumate în adevăratul sens al cuvântului.

”Rezultatele au fost dezastruoase? Au fost CATASTROFALE! Dar am spus, unora le place să fim într-un partid care pierde toate alegerile, ultimii pe țară. Eu mă așteptam să se ia vreo măsură vis-a-vis de o organizație, dar nu s-a luat niciuna. Toată lumea votează în BPJ, e foarte bine. Eu mă mai opun câteodată, dar acolo este o majoritate extrem de consistentă care votează într-un anumit sens. Problema lor. Să își asume politic tot ceea ce votează. Nu suntem într-o tabără, alții se cred într-o tabără vis-a-vis de alții. Dar asta e problema lor. O să vedem la alegeri ce se întâmplă. Eu încă nu sunt hotărât dacă să candidez”, a declarat Cristian Achiței.