Politică

Mihaela Huncă: 5 Octombrie- Ziua Educației are o însemnătate deosebită pe care, din păcate, Guvernul Orban o tratează în continuare cu indiferență! 



Mihaela Huncă-deputat Pro România: La mulţi ani şi multă sănătate pentru toţi profesorii și elevii! 5 Octombrie- Ziua Educației are o însemnătate deosebită, pe care, din păcate,  Guvernul Orban o tratează în continuare cu indiferență!

Ziua Internațională a Educatiei este sărbătorită în fiecare an pe 5 octombrie, în intreaga lume, pentru a aminti de importanța rolului Educației. Un rol pe care guvernul l-a uitat aproape cu desăvârșire.
“Le reamintesc celor care conduc acum țara că educația este fundamentul oricărui stat. În orice societate civilizată Educația este o prioritate și nu un capitol trecut la …”și altele” când vine vorba de alocații bugetare. Trag un semnal de alarmă, de Ziua Educației și spun că acum în această perioadă dificilă, sistemul de educație are nevoie de toate resursele de care statul român dispune. Anul școlar 2020-2021 se desfășoară în condiții speciale pentru că elevii,  cadrele didactice și părinții sunt nevoiți să se adapteze unor reguli mult mai stricte. Sunt provocări noi pentru fiecare. Profesorii și elevii trebuie încurajați să performeze în condiții de deplină siguranță și în spații dotate corespunzător. Timpul nu stă în loc în această pandemie, iar elevii deprind acum cunoștintele și competențele necesare pentru a face față pe viitor unei lumi aflate în continuă transformare”, a declarat Mihaela Huncă.
“Dragi profesori vă mulțumesc pentru pasiunea cu care vă faceți meseria și pentru răbdarea de care dați dovadă profesând într-un sistem cu mari lipsuri! 
Dragi elevi, voi sunteți viitorul societății și numai împreună cu profesorii voștri veți avea satisfacții și veți reuși!  La Mulți Ani Tuturor și multă sănătate!”, a încheiat deputatul Pro România.



loading…