Politică

Rareș Bogdan la Digi 24: ”I-au anulat voturile lui Costel Șoptică la Botoșani” 

După valul de critici și de dovezi privind neregulile la vot în municipiul Botoșani, unde primarul liberal Cătălin Flutur a cerut renumărarea voturilor anulate, după ce a pierdut alegerile la 14 voturi, noi acuze sunt lansate și cu privire la corectitudinea votului pentru nivelul Consiliului Județean. 

Europarlamentarul Rareș Bogdan, unul dintre liderii PNL de la nivel național, a lansat acuze în timpul unei emisiuni la Digi 24 cu privire la corectitudinea scrutinului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. 

Rareș Bogdan a inclus județul Botoșani pe lista celor în care candidații PNL ar fi fost furați la vot. ”I-au anulat voturile lui Costel Șoptică la Botoșani”, a spus Rareș Bogdan în timpul emisiunii de la Digi 24. 

 

Dacă în municipiul reședință de județ, Cătălin Flutur a pierdut alegerile în fața lui Cosmin Andrei de la PSD cu doar 14 voturi, la președinția CJ Botoșani liberalul Costel Șoptică a pierdut cu peste 14.000 de voturi în fața candidatului PSD Doina Federovici, cea care devine prima femeie care ocupă această funcție. 

Rareș Bogdan nu a spus nimic despre situația lui Cătălin Flutur și acuzațiile acestuia privind neregulile de la votul de duminică.

 ABC-CON International