Politică

PSD Botoșani: „A explodat caracatița corupției din PNL! Domnilor Flutur și Șoptică ce spuneți de focarul de corupție de la PNL Tulcea?”



 

Comunicat de presă: PSD Botoșani atrage atenția asupra focarelor de corupție din PNL care încep să iasă la suprafață în fiecare zi, în fiecare județ din țară, în urma anchetelor realizate de mass-media.

Domnilor Flutur și Șoptică cum e cu focarele liberale de corupție din perioada Stării de Urgență descoperite de presă? Domnilor Flutur și Șoptică cum e cu integritatea membrilor liberali din teritoriu? Domnilor Flutur și Șoptică de ce nu luați atitudine publică de condamnare a actelor de corupție și a ilegalităților colegilor liberali de la PNL Tulcea? Adevărul e unul singur! Iohannis și Orban sunt principalii artizani care acoperă toate ilegalitățile liberalilor din județe. Sub oblăduirea lor explodează unul după altul focare de corupție.

 



 

Anchetele presei au arătat cu dovezi și documente scrise cum primăriile partidului de la guvernare sunt puse pe liste scurte pentru fondurile guvernamentale, cum se prioritizează investițiile în funcție de culoarea politică, cum a funcționat gestionarea pandemiei în interiorul PNL, numai în beneficiul personal.

Mesajele din grupurile liberale de comunicare de la nivelul județelor prezentate de presă sunt cât se poate de clare și arată cangrena corupției din interiorul PNL. Liberalii din teritoriu făceau trafic de influență cu investițiile de la nivelul localităților pentru obținerea de voturi în favoarea lui Iohannis!

La Botoșani care e situația domnilor Șoptică și Flutur cu afacerile liberalilor cu statul? Stimați liberali de la Botoșani nu vă e rușine cu toată caracatița corupției pe care șefii dumneavoastră de la București o patronează de la cel mai înalt nivel? Stimați peneliști botoșăneni, cum își permit colegii dumneavoastră de la Tulcea să solicite contracte grase, cu încredințare directă în Starea de Urgență, în timp de românii erau sechestrați în case? Domnilor Șoptică și Flutur cum apreciați mesajele colegilor de la PNL Tulcea, unde a explodat focarul de corupție: „Să-și mai aducă aminte colegii noștri care au ajuns în funcții de răspundere și de noi. 

Ciuma galbenă s-a extins ca buruienile după ploaie în fiecare județ din România cu focare de corupție la toate nivelurile: primării, consilii județene, agenții, ministere, guvern! În prezent PNL e o caracatiță de corupție cu tentacule care au sufocat toate județele!