Politică

Răzvan Rotaru, PSD: Gheorghe Flutur a întinat și a batjocorit opera marelui compozitor Ciprian Porumbescu pentru a-i aduce osanale șefului său de partid Ludovic Orban

Răzvan Rotaru, deputat PSD Botoșani



 

 

 

 

 

Comunicat de presă transmis de deputatul PSD Răzvan Rotaru

Deputatul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru este revoltat de gestul oribil pe care l-a făcut baronul de Suceava Gheorghe Flutur prin care a obligat o tânără să-i cânte lui Orban Balada lui Ciprian Porumbescu.

 

Vremurile de altădată dinainte de 1989 au revenit în Guvernarea Galben-Portocalie. Flutur e recidivist în astfel de acțiuni prin care se gudură în fața superiorilor pentru a le cumpăra bunăvoința. 

 

 



Cum își permite baronul Flutur de la Suceava să batjocorească și să mânjească opera marelui compozitor Ciprian Porumbescu doar pentru a-l proslăvi și a-i face pe plac șefului său de partid, Ludovic Orban. Ansamblul „Ciprian Porumbescu” a interpretat „Balada” lui Ciprian Porumbescu în semn de omagiu față de Înalt Preasfințitul Pimen, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților la înmormântarea acestuia. A vrut să-l compare pe Orban cu Pimen? E o blasfemie. Flutur a copiat gestul și a vrut să-i arate șefului său de partid cât de mult îl apreciază. E un gest oribil, după cel cu oile de la Bucșoaia din urmă cu câțiva ani. Se pare că baronul de Suceava e specialist în aducerea de ofrande către mai marii de la București, indiferent că sunt de culoare portocalie sau galbenă. E dezgustător și rușinos pentru toată Moldova și Bucovina, ceea ce a făcut președintele Consiliului Județean Suceava”, a declarat Răzvan Rotaru.

După izbucnirea celui mai mare focar de coronavirus la Spitalul Județean de la Suceava, după ce Gheorghe Flutur a fost trecut medic în acte pentru a fi testat de COVID înaintea doctorilor adevărați, după ce presa a relatat despre firmele de casă care au trimis români la cules de sparanghel în Germania în plină pandemie, baronul de Suceava nu și-a dat demisia, ci mai mult face orice poate pentru a fi pe placul conducerii centrale a PNL pentru a candida la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava.