Politică

Comunicat Costel Lupașcu: ,,PROSTIA PNL UCIDE LA BOTOȘANI!’’

Comunicat de presă transmis de deputatul Costel Lupașcu, PSD Botoșani:

Lucrurile sunt departe de a fi sub control la Botoșani, iar cifrele sunt tot mai îngrijorătoare.

COVID-19 s-a răspândit pe tot teritoriul județului Botoșani, iar până acum la Botoșani avem aproape 900 de cazuri de îmbolnăviri și foarte multe decese.

Situația este dezastruoasă! 

 
 

,,Le transmit un singur lucru celor de la PNL, încetați să mai faceți prostii, PROSTIA PNL UCIDE! Un lucru este cert și clar pentru toată lumea, de 3 luni, PNL gestionează cu nepricepere sănătatea publică a județului Botoșani și și-a dovedit limita de neputință și prostia! Acest lucru se vede cu ochiul liber prin nenumăratele cazuri de îmbolnăviri din județul Botoșani, cazuri pe care ar trebui să le aibă pe conștiință! Aceste cazuri de îmbolnăviri și de persoane decedate, îi vor urmări permanent și mai devreme sau mai târziu vor răspunde pentru ele, administrativ, legal sau moral. 

Ajunge!!! Deja este prea mult!!! De ce doar la Botoșani crește permanent numărul persoanelor infectate cu COVID? Sunt prea multe persoane decedate!!!

Numărul deceselor a crescut îngrijorător la Botoșani, iar orice viață pierdută este o tragedie! Iar cei de la PNL nu trebuie să uite un lucru, când se moare din vina autorităților se numește crimă! Crimă este atunci când îți lași medicii să se infecteze pentru că PNL-ul era prea ocupat să dea contracte firmelor de casă, când interesul principal este să numești incapabili la conducerea spitalelor, România fiind în plină pandemie! Crimă este atunci când ascunzi informații publice, atunci când începi să nu mai raportezi numărul deceselor, când nu știi să gestionezi situații, atunci când ești total nepregătit, dar te ții cu dinții de scaun pentru că așa spune PNL-ul!

Timp de trei luni din cauza celor de la PNL nu am știut nimic despre stocurile de teste, de numărul testelor efectuate, de disfuncțiile care apar în aprovizionarea spitalelor cu materiale  sanitare și echipamente de protecție, nimic referitor la numărul REAL al celor depistați pozitiv, nimic despre starea pacienților internați, iar anchetele epidemiologice vor rămâne la sertar pentru opinia publică. Nu vom ști dacă într-un anumit loc în care ne-am deplasat este sau nu focar de infecție! Acestă secretomanie este fără precedent în România de după 1989 și este din cauza liberalilor. Județul Botoșani este pe mâna unor nepricepuţi, ajunşi în posturi de decizie în momente grele. Sigur, vor spune că și-au asumat reponsabilitatea într-un moment greu, dar să accepți să ocupi o demnitate de vârf, ştiind că îţi lipseşte expertiza necesară e, până la urmă, o formă de hoţie și prostie! Este inacceptabil să vedem niște incompetenți liberali care se bâlbâie în decizii zi de zi. Ori au făcut prost, ori nu au făcut nimic pentru combaterea pandemiei, pentru că nu se vede nici un rezultat în urma lor. ’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.