Politică

Un deputat botoșănean îi scrie lui Rareș Bogdan: ”Botoșani nu este Siberia României cu lagăre de muncă. Cu sufletul deschis vă vom aștepta cu pâine și sare”

Scrisoare deschisă către europarlamentarul PNL Rareș Bogdan  

Din partea Mihaelei Huncă, un cetățean al județului Botoșani:

Botoșani   nu   este   batalion   disciplinar   și   nu   este   Siberia   României   cu lagăre de muncă,  în care să-i trimiteți pe cei din subordinea guvernului dumneavoastră care nu-și fac treaba! 

În cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, supărat fiind pe prestația șefului Poliției de Frontieră, bihoreanul Ioan Buda, ați afirmat că, dacă ați fi fost superiorul lui, l-ați fi trimis să lucreze în ultima comună din județul Botoșani.

 

 
În   primul   rând,   domnule   Rareș   Bogdan,   vă   reamintesc   că   Ioan   Buda   este   angajat   al Ministerului Afacerilor Interne și că aplică programul Guvernului Partidului Național Liberal, în care ocupați funcția de vicepreședinte. 

Mai grav, este că ați jignit întreaga populație a județului Botoșani, pe care o desconsiderați pe față. Domnule Rareș Bogdan, chiar așa îi considerați pe toți locuitorii județului Botoșani, de unde probabil ați primit și voturi?  Mă  îndoiesc că veți avea verticalitatea să le cereți scuze botoșănenilor! Ați jignit locuitorii unui întreg județ!

Poate nu știți, și-atunci vă reamintesc eu!/

Botoșani are un patrimoniu cultural-istoric şi etno-folcloric de mare valoare, de aici au plecat:marele  poet   al neamului   Mihai  Eminescu,  părintele  istoriei  româneşti  moderne,  Nicolae Iorga, muzicianul George Enescu, pictorul Ștefan Luchian, biologul Grigore Antipa, inginerul Elie   Radu-   un   adevărat   geniu   al   structurilor   metalice,   matematicianul   Octav   Onicescu-părintele   şcolii   româneşti   de   teoria   probabilităţilor,   lingvistul   Alexandru   Graur, matematicianul Dimitrie Pompeiu, fizicianul Dimitrie Negreanu şi mulţi alţii.

  

Aș fi apreciat dacă ați fi promovat aceste lucruri în Parlamentul European și nu să așezați Botoșani în locul din România unde își pot ispăși pedeapsa cei care vă încalcă ordinele! 

Nu demult, tot în direct la un post de televiziune ați susținut că, citez: „70.000 din toți cei aproape un milion care au intrat in țară, nu se știe cu ce s-au ocupat în afara tării. Între 8000 și  10000 sunt prostituate care s-au întors în țară. Câteva mii sunt şuţi în afara țării. Sunt cifre oficiale”, am încheiat citatul. 

Cum poate un demnitar român, parlamentar european să vorbească astfel, de cei care l-auales?  

Să știți că ați greșit, prin urmare ar trebui  “să mergeți în ultima comună din județul Botoșani”! 

Noi însă, suntem ospitalieri și cu sufletul deschis vă vom aștepta cu pâine și cu sare, dar vă rugăm să nu ne cereți să vă mai votăm! Pe dumneavoastră și pe PNL,/ partidul care tacit aprobă și susține astfel de declarații defăimătoare la adresa românilor! 

Mihaela Huncă, un  cetățean din județul Botoșani

deputat Pro România Botoșani

 

 

 

 ABC-CON International