Politică

VIDEO Dreapta Liberală, pe picior de egalitate cu PSD și PNL la organizarea în județ: ”Șanse reale de primari și viceprimari”

Omul de afaceri Dumitru Balan, prim-vicepreședinte la nivel național al partidului Dreapta Liberală, anunță că organizarea din județ a partidului este una care rivalizează cu greii PSD și PNL. 

Oamenii noi și profesioniștii din celelalte partide sunt țintele vizate de Dreapta Liberală pentru o candidatură din partea acestui partid. 

Cu câteva luni înaintea alegerilor locale, Dreapta Liberală a reușit să își facă organizații în aproape toate unitățiile administrativ-teritoriale din județul Botoșani.

 



 

 

”Noi în general am încercat să abordăm oameni care nu au mai făcut politicăvem șanse reale de primari și viceprimari, stăm mult mai bine decât alte partide. Avem organizații în 65 de UAT-uri”, a declarat Dumitru Balan.

 

Acesta a precizat că se va negocia punctual pentru fiecare localitate în parte și este posibil ca alianțele pe care Dreapta Liberală le va face în comune și orașe să difere total de la o localitate la alta. 

 



 

 

https://www.facebook.com/659397714194880/videos/310835133218176/