Politică

Botoșăneanul ales de ALDE la Brașov să coordoneze partidul pe toată Moldova

Bogdan Dăscălescu

Vicepreședintele ALDE Botoșani, Bogdan Dăscălescu, a fost votat la nivel național în funcția de secretar general adjunct regional pe Moldova al ALDE. 

Acesta a fost votat în cadrul Biroului Politic Național al ALDE organizat la Brașov, Dăscălescu fiind desemnat și validat de votul unanim al BPN. 

La nivelul ALDE, Dăscălescu este primul botoșănean care devine coordonator al partidului în zona Moldovei, până acum ceva timp Varujan Vosganian conducea ALDE în Moldova, dar nu a mai avut rezultate. 

 

 



 

 

La aceasta intrunire participa o delegatie si de la ALDE Botoșani, fiind vorba de Florin Turcanu, Radu Judele și Bogdan Dascalescu.

Tot în cadrul Biroului Politic Național al ALDE organizat la Brașov, a fost validat și Biroul Politic Teritorial Interimar ALDE Botoșani.

”Această funcție obținută de vicepreședintele ALDE Botoșani, ne onorează pe noi, ca și organizație județeană, dorind să obținem rezultate cât mai bune la viitoarele alegeri, pentru a demonstra în continuare că suntem un partid tânăr, dar puternic la nivelul județului Botoșani”, a transmis conducerea ALDE Botoșani.