Politică

Marius Budăi, PSD: „Iohannis a fugit 5 ani de zile de botoșăneni! Acum fuge de orice dezbatere în fața botoșănenilor și a tuturor românilor pe care prin Constituție îi reprezintă!”

Deputatul social-democrat Marius Budăi a declarat astăzi că fuga candidatului Klaus Iohannis de orice dezbatere electorală demonstrează disprețul președintelui în funcție față de botoșăneni și față de toți românii. 

Iohannis fuge de orice dezbatere în care să dea socoteală românilor ce a făcut în 5 ani! Nici în primul tur, candidatul PNL nu a vrut să aibă nicio dezbatere cu niciun candidat pentru că nu avea ce spune despre ultimii 5 ani petrecuți la Cotroceni. E mai mult decât lașitate, e dovada disprețului pe care-l are față de interesul public și față de practica democratică, față de fiecare botoșănean și față de fiecare român din această țară”, a declarat Marius Budăi.

 



 

 

Iohannis fuge de români și de dezbaterile electorale pentru că știe că nu poate face față candidatului PSD, Viorica Dăncilă, care a demonstrat că este aproape de români prin toate măsurile luate, dar și prin prezența sa permanentă în mijlocul cetățenilor din fiecare județ.

Candidatul nostru Viorica Dăncilă își menține provocarea și îl așteaptă oricând pe Iohannis la o discuție în fața oamenilor, în care să explice fiecare ce a făcut bun pentru țară și vrea să facă în următorii 5 ani. Toată campania electorală din primul tur al alegerilor prezidențiale a lui Klaus Iohannis a fost despre cât de rău e PSD care a crescut veniturile românilor și a adus investiții în comunitățile locale. Niciun proiect concret pentru România. Niciun plan, nimic de la Klaus Iohannis, doar acuze, jigniri și amenințări. Dacă Klaus Iohannis nu vrea să dea socoteală pentru mandatul ratat de la Cotroceni, într-o dezbatere publică, va primi răspunsul de la botoșăneni și de la toți românii care se vor prezenta la urne, duminică pe 24 noiembrie”, a subliniat deputatul PSD.