Politică

(P) Botoșănenii merită să fie informați: „Candidatul PNL, anticomunistul Iohannis îndoctrina copiii la școală cu ideologia comunistă în 1987”

Tov prof kwi 3a_dantomozeiRO

Comunicat de presă PSD Botoșani: Botoșănenii trebuie să fie informați cu privire activitatea candidatului PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis.

 

Ura și lipsa de caracter îl împing pe Klaus Iohannis la acuze isterice. Acesta a declarat la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai liberalilor: „Am câștigat greu. Dar parcă așa un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD”! 

 

Cine este președintele care le dă românilor lecții despre democrație!

  

 

La data de 11 iunie 1987: „Tovarăşul profesor Klaus Iohannis” a primit nota 10 pentru îndoctrinarea elevilor cu tezele comunismului! 

 

Iohannis,  un comunist devotat, care îndoctrina copii pe vremea lui Ceaușescu,  a ajuns să acuze de comunism PSD-ul care a dus România în NATO și Uniunea Europeană.

 

Nimic nu poate fi mai dizgrațios decât un fals moralist, un închipuit care se dă altcineva decât este. Iohannis nu a fost un comunist de complezență. Iohannis a fost un activist comunist dedicat, care s-a remarcat prin „interesul pentru realizarea unei concepții materialist-didactice despre viață și lume” după cum scrie negru pe alb în documentele olografe ale vremii – procesul verbal încheiat la inspecția pentru definitivat a lui Iohannis, din iunie 1987.

 

Inspectorul școlar îi dă calificativ maxim tovarășului profesor Iohannis căruia îi recomandă „să acţioneze şi în continuare pentru perfecţionarea profesională şi politico-ideologică” a elevilor!

 

Klaus Iohannis, ajuns președinte, și-a continuat activitatea începută înainte de 1989 prin susținerea oamenilor fideli ideologiei comuniste. Astfel, fostul procuror general Augustin Lazăr a fost protejat și ținut în funcție de președintele Iohannis, deși știa bine că acesta a fost un procuror comunist la închisoare politică de la Aiud unde a făcut tot ce a putut pentru a ține cât mai mult după gratii pe dizidenții anticomuniști încarcerați aici.

 

Indecent și imoral profund! Acesta este adevăratul Klaus Iohannis care acum le dă românilor lecții de anticomunism. Realitatea documentelor și a faptelor sale nu pot înlocui adevărul, iar botoșănenii au dreptul să fie informați cu privire la candidații pe care îi vor vota peste o săptămână. 

 

CMF: 31190008

  

 

Tov prof kwi 3a_dantomozeiRO

ABC-CON International