Politică

Crește concurența pentru Șoptică în PNL. Încă un liberal vrea să candideze la președinția CJ și cere sondaj de opinie

Aneta și Verginel Gireadă
Aneta și Verginel Gireadă

Președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, începe să aibă concurență din ce în ce mai mare pentru posibila sa candidatură la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Pe lângă Șoptică, până acum și deputatul Cristian Achiței și-a anunțat intenția de a candida la șefia CJ, iar din această săptămână un alt lider PNL a anunțat că intră în cursa pentru desemnarea drept candidat al partidului pentru funcția deținută acum de social-democratul Costică Macaleți. 

 



 

”Vreau să candidez din partea PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, iar după alegerile prezidențiale voi cere în partid să se facă un sondaj de opinie pe care să îl plătim noi, cei care vrem să candidăm pentru această funcție. Nu este încă vreun coleg care să fie favorit pentru această candidatură și eu cred că doar prin sondaj se poate tranșa totul”, a declarat fostul deputat Verginel Gireadă, ex-primar al comunei Mihai Eminescu. 

Gireadă a câștigat trei mandate de primar al comunei Mihai Eminescu și unul de deputat, toate în alegeri uninominale, fără a candida pe lista partidului.