Politică

Comunicat PNL, senator Șoptică: „Este de o calitate morală extrem de josnică maniera în care deputatul PSD Lupașcu se agață de imaginea primarului Flutur”

Dincolo de toate acțiunile și declarațiile mârșave pe care unii politicieni ajung să le facă pentru a câștiga notorietate, este de o calitate morală extrem de josnică maniera în care deputatul PSD Costel Lupașcu se agață de imaginea primarului PNL al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. 

Înțelegem spaima care i-a cuprins pe toți social-democrații după pierderea ultimului tur de alegeri, după ce liderul lor a fost nevoit să răspundă în fața legii, după ce incoerența s-a instalat la conducerea partidului lor.

Faptul că le fuge pământul de sub picioare îi determină să lovească în stânga și în dreapta, fără a ține cont de minima decență. 

 

 

 

PSD-iștii reacționează, în general, violent la subiecte sensibile, cu atât mai mult cu cât au și interese personale. Nu înțelegem totuși supărarea deputatului PSD, în contextul în care, în ultimele luni, la nivelul întregii țări a ieșit la iveală caracatița social- democrată care a cuprins întreaga administrație centrală și locală. Povara angajărilor în sistemul public pe pile și relații pe timpul guvernării PSD se află strict pe umerii oamenilor de rând, a agenților economici, cei care susțin prin plata taxelor și impozitelor, sistemul public. Domnul Lupașcu, în loc să se simtă lezat, ar trebui, la rându-i, să își facă o analiză a propriei conștiințe și moralități. Unul dintre obiectivele PNL, după ce va ajunge la guvernare, e să deparaziteze instituțiile statului de clientela politică și să promoveze adevărații specialiști, care până acum au fost dați deoparte.

În calitate de președinte al PNL Botoșani, îmi exprim îngrijorarea față de acest tip de comportament și de limbaj pe care, se pare, PSD intenționează să le exploateze la maximum în perspectiva alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare. Dezaprob orice astfel de atac direct la persoană, de aceea solicit public conducerii PSD, din respect față de cetățeni, să gestioneze într-un mod cât mai serios aceste ieșiri necontrolate și disperate ale unor membri de partid a căror legitimitate în fața electoratului este zero. 

Partidul Național Liberal este un partid cu istorie, de al cărui nume se leagă oameni care au contribuit decisiv la schimbarea României în bine. În vremurile noastre, primarul Cătălin Flutur este unul dintre politicienii care, indubitabil, și-a pus amprenta pe dezvoltarea municipiului Botoșani. Este primar ales de botoșăneni, prin vot direct, vreme de trei mandate și cu siguranță se îndreaptă către al patrulea mandat.

 

Departamentul de  comunicare al PNL BOTOȘANI- prin președinte, senator Costel Șoptică