Politică

Huncă, Pro România, îi desființează pe Dragnea și UDMR: ”Dragnea este dispus să vândă tot”

deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani
deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani

”Consider că nu poți stabili în partid ce steag să pui. Există un singur stat și avem o lege fundamentală, Constituția României. Noi, toți românii, va trebui să fim uniți și putem să nu permitem asta dacă vom merge masiv la vot să apărăm valorile naționale”, a declarat deputatul Mihaela Huncă, vicepreședinte național al Pro România, despre faptul că UDMR a anunțat că steagurile Ungariei și Ținutului Secuiesc sunt simboluri naționale ale maghiarilor din România.

 

Deputatul Huncă a fost extrem de acid la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD și președinte al Camerei Deputaților.

Huncă, care a plecat din PSD din cauza lui Liviu Dragnea, susține că liderul social-democraților este dispus să accepte orice de la UDMR doar pentru a rămâne la Guvernare.

 

 

loading…

 

”Dragnea dispus la orice pentru a avea majoritate. Liviu Dragnea e dispus sa vândă tot, iar UDMR cere din ce în ce mai mult”, a precizat deputatul botoșănean al Pro România.

Mihaela Huncă a demisionat din PSD după anul trecut și l-a acuzat pe Liviu Dragnea și liderii social-democrați din teritoriu de un mod tiranic de a conduce în detrimentul României și a românilor.

 

 

Loading…