Politică

Liberalii, scoși din sărite de Rotaru și de pesediști: Mint că au bani de investiții, mint că ajută județul Botoșani

Comunicat de presă PNL Botoșani: Lăsând la o parte faptul că nu există o limită a decenței în exprimare, este evident că prin discursul distinsului deputat PSD, dl Răzvan Rotaru, nu se dorește decât deturnarea atenției de la gravele lacune și greșeli din proiectul de buget proaspăt aprobat de dumnealui și colegii dumnealui, buget nerealist și nesustenabil. Singurul lucru pe care se sprijină proiectul de buget adoptat de PSD  este minciuna.

 

Mint că sunt bani de investiții, mint că ajută județul Botoșani, când de fapt tot ceea ce au făcut a fost să direcționeze sume consistente către instituțiile statului care încă îi protejează.

 

 

loading…

 

PSD pasează vina la liberali, când ei au creat haos în sistemul medical, unde există inechități în salarizarea personalului, ei au creat haos în sistemul de pensii, inducând pensionarilor falsa idee că vor trăi mai bine.

Au votat în acești șapte ani impotriva propunerilor parlamentarilor de opoziție privind alocarea de bani pentru Tg. Frumos Botoșani și acum fac un titlu de glorie că în sfârșit au acceptat (încă nu suntem foarte siguri)  să se facă această investiție.

De fapt singurul lor „merit” este că au întârziat investiția vreo sase-șapte ani. Același lucru l-au făcut și în cazul drumului către Suceava.

 

 

Loading…

 

Când au venit la putere, au luat banii alocați deja, au întârziat lucrarea vreun an și jumătate,  iar apoi au redus investiția la jumatate din cât era proiectat inițial.

A fost exact ca la Radio Erevan – că de fapt ne-au luat, nu ne-au dat. Dar ei chiar și din asta vor să- și facă un titlu de glorie.
DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL BOTOȘANI

 

 

 

 


ABC-CON International