Politică

Federovici despre Rotaru: ”Sper ca în al doisprezecelea ceas să își revizuiască atitudinea”

Liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, a declarat că ultimele atacuri lansate de deputatul Răzvan Rotaru la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea reprezintă o capcană în care ar fi căzut cel mai tânăr dintre parlamentarii social-democrați botoșăneni.
În emisiunea ”Chestiuni de lămurit”, moderată de Liviu Rădășanu la postul local de televiziune Rapsodia TV, Doina Federovici a lăsat de înțeles că Răzvan Rotaru a atins o anumită limită peste care conducerea partidului nu ar vrea să o depășească.

Rotaru a fost printre primii parlamentari PSD care au cerut demisia lui Dragnea din funcția de președinte, iar după CEx-ul în care acesta a rămas președinte a spus că riscă să nu petreacă sărbătorile de iarnă în familie.

 

 

”Din păcate, cred că domnia sa a căzut într-o capcană. Nu îmi dau seama dacă realizează că a greșit când a făcut acele afirmații. Spre ca în al doisprezecelea ceas să își revizuiască atitudinea, să intre în matca statutară a partidului și să continuăm ce am început acum doi ani de zile. Aceste nemulțiumiri întâi le discuți în familie”, a declarat Doina Federovici, în emisiunea ”Chestiuni de lămurit”, la Rapsodia TV.