Politică

PSD s-a asigurat că la următoarele alegeri va pierde definitiv o comună: L-a exclus pe un primar obișnuit să câștige cu peste 80%

Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla

Liderii PSD nu mai acceptă nicio critică, iar pe cei din propriul partid îi exclud fără nicio analiză asupra implicațiilor.

PSD Botoșani s-a asigurat că la următoarele alegeri va pierde la scor rușinos una dintre comunele din județ.Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, a fost exclus din PSD, sâmbătă, pentru că ar fi avut mai multe declarații publice prin care a criticat activitatea unor parlamentari pesediști. Acesta este unul dintre primarii obișnuiți să câștige alegerile cu peste 80% și localnicii votează partidul pe care îl reprezintă primarul lor.

Când Chelariu era la PDL, PSD și PNL își împărțeau 10-15% din voturi, așa a fost și la ultimele alegeri când PSD a zdrobit PNL în Pomârla doar pentru că primarul era social-democrat.

 

Excluderea lui Chelariu pare a fi doar o măsură luată de liderii deranjați de ieșirile publice critice ale acestuia și pierderea comunei Pomârla pentru PSD pare a fi o măsură asumată pentru următoarele alegeri.ABC-CON International