Economic

A cumpărat terenuri de 5000 mp în Botoșani și Brașov pentru investiții de tip greenfield în structuri comerciale

Botoșani a fost pus pe lista de investiții de tip greenfield a unui mare retailer din domeniu IT&C.

Retailerul Flanco, printre cei mai mari retaileri locali de produse IT&C, electronice și electrocasnice, controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu, președinte executiv eMAG, a cumpărat, în ultimele șase luni, primele două terenuri în orașele Botoșani și Brașov, cu suprafețe de 5.000 metri pătrați, pentru investiții de tip greenfield în structuri comerciale, a declarat pentru Profit.ro Dragoș Sîrbu, directorul general al companiei. Bugetul alocat acestor investiții a fost de 4,5 milioane de euro.


„Am cumpărat primele două terenuri în orașele Botoșani și Brașov, cu suprafețe de 5.000 metri pătrați, unde ne propunem să facem investiții de tip greenfield, structuri comerciale care să respecte total ceea ce ne dorim de la un magazin sub marca noastră. Vorbim despre un concept de magazin cu o suprafață comercială de 1.500 metri pătrați, eficient energetic și operațional, adaptat necesităților noastre și ale clienților care ne vizitează, dar și cerințelor de sustenabilitate”, a afirmat Sîrbu.

El arată că 2023 a marcat o reluare puternică a planurilor de dezvoltare pentru diverse centre comerciale pe teritoriul României și „în multe dintre ele ne dorim să fim prezenți”.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/insider/exclusiv-flanco-declanseaza-o-extindere-agresiva-dupa-cel-mai-mare-buget-de-investitii-din-istoria-companiei-terenuri-mari-cumparate-pentru-investitii-de-tip-greenfield-21485273