Economic Știri locale

Un om de afaceri îl provoacă pe primarul Andrei: ”Să construiască… sau să mă lase pe mine”

Un om de afaceri din Botoșani îi transmite o provocare primarului Cosmin Andrei și îi propune acestuia o întrecere între mediul privat și administrația locală pentru dezvoltarea proiectelor de investiții care să modernizeze municipiul.

Este vorba despre Beniamin Prisacariu, fondatorul dezvoltatorului imobiliar Profi Izo-Bek, care pe lângă proiectele imobiliare care întineres orașul va construi și un hotel la poalele versantului Pacea, acolo unde Primăria investește în amenajarea unei super-zone de sport și agrement.

Prisacariu spune că l-a auzit pe primarul Cosmin Andrei că terenul de fotbal amenajat de Primărie la versantul Pacea este mai bun decât cel al terenului din baza de sport Profi Izo-Bek, aflat la câțiva zeci de metri discanță.  

”Eu îl provoc pe domnul primar la un proiect important care va schimba total intrarea în Botoșani și tot orașul are de câștigat. Dacă el a făcut un teren de fotbal mai bun decât al meu, iar eu construiesc un hotel care va înfrumuseța zona dintre Pacea și Cornișa, îl provoc pe domnul primar Andrei să construiască o pasarelă între parcul Cornișa și versantul Pacea, o pasarelă frumoasă cu un design futurist, cu LED sau chiar podea din sticlă, care să fie o construcție simbol a municipiului Botoșani, să atragă vizitatori, o construcție modernă care să schimbe radical zona și săfaciliteze accesul dintre aquaparcul Cornișa și versantul Pacea. Dacă nu are Primăria resurse să o construiască, să mă lase pe mine să o fac și îmi voi recupera banii din vânzarea de spații publicitare pe viitoarea pasarelă”, a declarat Beniamin Prisacariu.

Primăria municipiului Botoșani are un proiect de amenajare a unui tunel pietonal și pentru biciclete între versantul Pacea și Parcul de agrement Cornișa, finanțat prin PNRR, iar despre o pasarelă între cele două zone încă nu există niciun proiect public.

ABC-CON International