Economic Știri locale

9 ani de la înființarea Vlăsie Company, una dintre firmele care au înregistrat Cașcavalul de Săveni la nivelul Uniunii Europene

Fabrica în care cașcavalul este plămădit pe blat de stejar, apoi ținut la maturat și ambalat în ceară naturală, dar și care a înregistrat la nivelul Uniunii Europene celebrul brand Cașcavalul de Săveni, împlinește 9 ani de la înființare.

Constantin Aniculăiesă și Lucian Trufin, actual senator al județului Botoșani, înființau în urmă cu 9 ani fabrica Vlăsie Company, din comuna Vlăsinești.

”Astăzi sărbătorim nouă ani de la înființarea fabricii de lactate, o poveste extraordinară scrisă împreună cu asociatul și bunul meu prieten CONSTANTIN ANICULĂEASĂ. O companie care a crescut dintr-o pasiune comună pentru tradiție, calitate și bogăția simplității rustice.

Ne mândrim cu lactate și brânzeturi plămădite din laptele pur colectat de gospodarii noștri. Ne mândrim cu succesul CAȘCAVALULUI DE SĂVENI, un produs unic în România, care acum strălucește ca brand european protejat. Ne mândrim cu aroma și suculența bucătăriei locale, care aduc bucurie în inimile consumatorilor noștri. La Vlăsie, ne străduim să menținem această tradiție vie și să oferim produse de cea mai înaltă calitate, pregătite cu dragoste și respect pentru gustul autentic. Cu o fabrică modernă și o echipă dedicată, am reușit să transpunem în realitate visul de a oferi produse lactate de excepție”, a declarat Lucian Trufin.

ABC-CON International