Administrație Economic Știri locale

Prefectul Cornilă, vizită la fabricile Electroalfa și întâlnire cu Gheorghe și George Ciubotaru

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu președintele Consiliului de Administrație al Electroalfa, domnul Gheorghe Ciubotaru și cu vicepreședintele, George Ciubotaru, iar ulterior a efectuat o vizită la fabricile Electroalfa din Botoșani.

Vizita face parte dintr-o serie de întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Botoșani pentru o mai bună colaborare între mediul privat și administrațiile publice, serviciile descentralizate și sistemul de învățământ.

Sorin Cornilă, reprezentantul Guvernului în teritoriu: ”Nu este prima întâlnire pe care o am cu domnul Gheorghe Ciubotaru sau cu reprezentanții mediului de afaceri. Am un dialog permanet cu antreprenorii din Botoșani și cu reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, ai fermierilor și producătorilor. Am rămas plăcut impresionat după vizita de astăzi, companiile din grupul Electroalfa și-au dovedit an de an profesionalismul. Scopul acestor întâlniri și discuții este acela de a identifica acțiunile de colaborare concrete și eficiente. Județul Botoșani se poate dezvolta doar prin acțiuni comune ale autorităților împreună cu mediul de afaceri. Este vorba de un efort comun, de o strategie unitară. Chiar dacă dinamica în mediul privat, de unde provin și eu, este mai mare decât în administrația publică, sunt convins că împreună vom reuși să dezvoltăm județul Botoșani.”

ABC-CON International