Economic

Oamenii de afaceri din Botoșani sunt invitați la un forum economic Ucraina-România-Moldova la Cernăuți

Camera de Comerț și Industrie Botoșani invită mediul de afaceri din județ să participe la Forumul de afaceri trilateral Ucraina – România – Republica Moldova, eveniment organizat în perioada 6 – 7 iulie 2023, la Cernăuți.

Forumul de Afaceri Trilateral Ucraina – România – Republica Moldova are ca scop întărirea relațiilor economice între companiile celor trei state. În cadrul Forumului sunt programate prezentări ale companiilor participante și vizitarea unor întreprinderi din Regiunea Cernăuți.

La forum vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice și guvernamentale, reprezentanți ai Camerelor de Comerț și Industrie, organizații non-guvernamentale și reprezentanți ai mediului de afaceri din cele trei state, fiind astfel unul dintre cele mai importante evenimente economice din regiune, raportat la ultimii ani.

Organizatorii evenimentului sunt Camera de Comerț și Industrie Cernăuți, împreună cu Administrația Militară Regională Cernăuți, Consiliul Regional Cernăuți și Primăria orașului Cernăuți. Firmele din Botoșani interesate să participe la acest eveniment sunt rugate să confirme participarea prin e-mail la adresa secretariat@cciabt.ro, cel târziu până la data de 15 iunie 2023, pentru a le putea fi transmise agenda și condițiile de participare.

Biroul de presă al CCI Botoșani

ABC-CON International