Agricultură Economic

Fabrică de lactate din Botoșani, partener la ”Maratonul de Nutriție. Nutrienți. Sănătate 2023”

Five Continents Group, una din marile fabrici de lactate cu capital românesc ale țării, a fost partener, în perioada 21-23. mai, la „Maratonul de Nutriție. Nutrienți. Sănătate 2023”, organizat la malul mării.

Toți cei care au răspuns pozitiv invitației, au profitat de avantajele acestui eveniment și s-au bucurat de produsele Five Continents, atât la momentul de degustare din 21. mai, cât și la atelierul „Mâncarea e bucurie”. După aceste zile petrecute alături de ei, putem să afirmăm faptul că, #maratonulNNS2023 ediția a 5-a a fost unul reușit, întrucât participanții s-au bucurat de multe informații utile și interesante, primite de la doctori, specialiști, consultanți, academicieni și profesori în nutriție, se precizează pe pagina de Facebook a fabricii Five Continents Group.

Descoperă și tu produsele făcute la fabrica din Botoșani, doar din lapte, acesând site-ul: www.five-continents.ro, caută-le la raft în cadrul #rețelelor IKA dar și în piața TT din Regiunea Moldova.

#produseLocale #ProduseRomânești #FiveContinentsGroup #fivecontinents #lactateromânești #fivecontinentsgroupbotoșani #lactatefivecontinentsgroup #brânzeturi #brânzădevaci #rețete #urdă #smântână #lapte #iaurt #sana #chefir #produsenaturale #MaratonulNNS2023 #HotelZenith #Mamaia #ROaliment

Sursa foto: https://www.facebook.com/roaliment

ABC-CON International