Agricultură Economic Știri locale

Marineac uimește România cu cel mai fain pachet de Paște: miere de albine, ruladă de cașcaval cu trufe negre și cașcaval de Săveni

Cel mai cunoscut apicultor din județul Botoșani, Iustin Marineac, fondatorul Fermei Apicole Marineac, a lansat pe piață cel mai interesant și fain pachet pentru Sărbătorile Pascale din România.

Acesta a folosit doar produse locale de cea mai bună calitate din Botoșani și a făcut senzaționalul pachet promoțional care poate fi achiziționat de români.

Mai mult decât atât, Ferma Apicolă Marineac unește în același pachet produse de la două cunoscute fabrici de cașcaval din județul Botoșani, respectiv gigantul Lacto Solomonescu și fabrica Vlăsie Company.

Sănătatea poate fi menținută sau dobândită printr-o alimentație corectă, cu produse făcute ca odinioară, din ingrediente naturale. Pe lângă mierea de albine din Botoșani de la Marineac, apreciată în țară și peste hotare, pachetul conține cașcaval de cea mai bună calitate produs din lapte, așa cum se făcea pe vremuri, în cobinație cu trufe, maturat, dar și biscuiți cu miere de albine.  

”Am făcut pentru dumneavoastră acest „PACHET CADOU 2023” redus de la 250 de lei la 150 de lei. Puteți achiziționa pachetul pentru întreaga familie sau îl puteți oferi cadou . Și am o întrebare: – Cine din rude sau prieteni ar refuza un pachet sănătos de produse apicole? Sau nu s-ar bucura?

Și pentru că dumneavoastră sunteți generoși , și eu voi fi darnic și am o surpriză inclusă în pachet:

– 1 RULADĂ DE CAȘCAVAL CU TRUFE NEGRE marca Solomonescu. Pentru cunoscători este într-adevăr un produs de LUX , cu totul deosebit! Prea bun!!

– 1 CAȘCAVAL DE SAVENI învelit in ceară de albine, marca Vlasie Company, singurul cașcaval din Romania cu INDICAȚIE GEOGRAFICĂ PROTEJATĂ, maturat minimum 60 de zile.

Și bineînțeles în continuare produsele marca Ferma Apicola Marineac pe care dumneavoastra le știți, impreuna cu…2 biscuiți cu miere de albine.

Comenzile se fac pe WhatsApp la 0741 655 623 iar transportul este gratuit ! Vă așteptăm! Sănătate că-i mai bună decât toate!, se precizează în anunțul făcut pe pagina de Facebook a Fermei Apicole Marineac.