Administrație Economic Știri locale

Aplicația folosită în Cluj, Iași și Chișinău îți va arăta unde este cea mai apropiată stație și în cât timp ajunge autobuzul Eltrans Botoșani

Eltrans este pe aplicația Tranzy! Poți să vezi unde este cea mai apropiată stație și în cât timp ajunge primul autobuz doar descărcând aplicația Tranzy, pe telefoanele Android și iOS.

După Iași, Cluj și Chișinău, aplicația Tranzy va deservi transportul public de călători efectuat de compania Eltrans Botoșani.

Compania Consiliului Local Botoșani a anunțat elementele principale care îi vor ajuta pe botoșănenii care vor folosi Tranzy.

”Am lansat aplicatia Tranzy.



Aplicația poate fi descărcată atât pe iOS, cât și pe Android, din magazinele virtuale sau de pe https://tranzy.app/. Călătorii pot accesa prin intermediul tranzy.app și următoarele funcţionalitӑţi:

– Open Data Live Map – hartӑ live cu rute şi poziţia în timp real a vehiculelor;

– detalii actualizate despre linii și rutele optime în funcție de punctul de plecare ales;

– stațiile din proximitatea zonei;

– distanța până la destinație;

– cea mai apropiată stație pentru determinarea traseului optim de a ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp.

– buton pentru feedback constructiv – apӑsarea lui deschide un email prin clientul de mail selectat al utilizatorului, unde este preselectatӑ adresa destinatarului (feedback@tranzy.ai) şi genereazӑ o capturӑ de ecran din ecranul curent al aplicaţiei. Feedback-ul ajunge în atenţia tranzy.ai dar şi în atenţia Eltrans Botoşani pentru remedieri, acolo unde este cazul.”, a precizat Eltrans pe pagina de Facebook a companiei.