Economic

Dă în judecată un client pentru defăimare pe Facebook. ”A încercat să ne strice imaginea firmei”. Decizie luată după testarea la concurență

”Vestul sălbatic” de pe Facebook pare să fie la final. Toate acuzațiile, toate injuriile aduse de diferiți indivizi pe grupurile de Facebook în spatele unui cont real sau a unor conturi fictive par să fie la final.

O firmă din județul Botoșani își va apăra imaginea în instanță după ce s-a considerat calomniată pe Facebook de către un ”client” care a postat un comentariu denigrator la adresa sa.

Decizia a fost luată după ce firmele concurente ale companiei au fost puse să testeze același autoturism pentru care au fost făcute acele postări considerate jignitoare.

Sergiu Olaru, proprietarul companiei Solenyy, una dintre firmele cele mai importante în domeniul service-auto din Botoșani, a făcut o postare în care detaliază acest caz și intențiile firmei de a-și apăra imaginea în instanță.

Vă relatăm integral postarea lui Sergiu Olaru, fondatorul Sonenyy:”BUNA ZIUA TUTUROR!

Referitor la acuzatiile aduse firmei Solenyy in urma cu cateva zile de un “client” precum ca pacalim clientii si schimbam piese care nu ar necesita schimbare. Vin in atentia tuturor, ca acest domn a incercat sa ne strice imaginea firmei noastre prin defaimare, facand o postare publica pe Radar Botosani Oficial

Astazi am preluat masina de la acest domn, pentru a efectua verificari.

Am verificat masina in service-ul nostru si in alte trei unitati agreate si autorizate de Registrul Auto Roman, avand statie cu stand I.T.P.

Acestea fiind urmatoarele :

-Service Auto Solenyy

– I.T.P ISEM MB SCHROT

– STATIE I.T.P PROFESSIONAL

– SERVICE AUTO RUT

Va atasez devize,nota de constatare,poze si videoclipuri care atesta aceeasi constatare facuta in service-ul nostru.

Rog cu respect administratorul acestui grup ca pe viitor, inainte de a permite postarea unor acuzatii mincinoase sa verifice veridicitatea informatiilor, pentru a evita orice forma de defaimare

Rog acea persoana care a adus aceste acuze nefondate sa-si ceara scuze public.

Las aceste imagini si inscrisuri sa vorbeasca de la sine!

Tot respectul pentru actualii si viitorii clienti Solenyy!

Va mulțumesc !

SURSA: Contul de Facebook Sergiu OlaruABC-CON International