Economic

Un om de afaceri își pune cafeneaua la dispoziție pentru ca un alt om de afaceri să discute cu tinerii despre business, droguri, viață



Premieră în mediul de business din Botoșani! Doi oameni de afaceri colaborează pentru a mentora tineri din Botoșani. Unul își pune la dispoziție cafeneaua, celălalt își face timp liber și îl oferă tinerilor care vor să învețe despre business și viață.

Este vorba despre Ciprian Rotariu, proprietarul cafenelei La Barista, și Ciprian Andronache, proprietarul frizeriei La Brici.

”M-am gândit să fac un gest frumos chiar dacă nu dețin deloc timp liber, însă îmi doresc să întorc ceva frumos comunității de unde îmi extrag clientela de salon și elevii de la academie: vreau să ofer sesiuni de discuție liberă băieților care au nevoie de un partener de discuție, sub formă de întâlnire de grup aici, în acest mediu friendly, la cafeneaua La Barista.  Cum termin sesiunea de la facultate, cum o să anunț zilele și orele la care ne vom întâlni să discutăm despre: bani, viață, droguri, profesie, sau orice alt subiect vor alege juniorii. Domnul Rotariu Ciprian este de acord să ne ofere cafeneaua, deci rămâne ca voi, părinți și juniori, să vă pregătiți întrebările despre viață, la care eu vă voi oferi răspunsuri”, a postat Ciprian Andronache pe contul său de Facebook.