Economic

Hidroplasto anunță finalizarea lucrărilor la podul Ștei, județul BihorCompania botoșăneană Hidroplasto, deținută de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, anunță finalizarea lucrărilor la podul Ștei, din județul Bihor.

Hidroplasto a montat dispozitive pentru rosturi de dilatație tip BJ50 . Acestea sunt adecvate pentru translaţii longitudinale de la 30 mm până la 50 mm mm la poduri, drumuri şi alte construcţii. Datorită designului simplu, atât instalarea, precum şi mentenanţa sunt facile.

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu susține că rosturile de dilatație sunt instalate între suprafaţa de rulare a podului şi drum, iar ele au rolul de a absorbi mişcările generate de diferenţele de temperatură, de a estompa deformarea şi de a asigura contracţia structurii, în suportarea traficului.

”Calitatea și profesionalismul deja cunoscute au condus la semnarea acestui contract. Garanția oferită este de minimum 10 ani de zile. Conduita Hidroplasto nu se centrează pe tarife și pe concurența promoțiilor, ci pe standarde și pe modul în care o investiție aduce satisfacție pe termen lung. Pentru o infrastructură durabilă avem nevoie și de calitate , capitol uitat, din păcate, în județul Botoșani atunci când se fac investiții”, a declarat Cătălin Silegeanu.

ABC-CON International