Economic

Alfa Parc Residence al familiei Ciubotaru a primit primele două autorizații de construire. 22 de blocuri va avea proiectulDouă autorizația de construcție au fost emise de Primăria municipiului Botoșani pentru demararea primei etape a celui mai mare proiect imobiliar de până acum, cartierul Alfa Park Residence.

Alfa Land Rezidențial Park SRL a obținut autorizația de construire pentru blocurile de p+1E și cel de p+5E din prima etapă a proiectului de la ieșirea din Botoșani spre Iași.  

Primăria municipiului Botoșani a emis în noiembrie și decembrie 2022 autorizațiile de construcție necesare primei etape din proiectul familiei Mioara și Gheorghe Ciubotaru.  

Prima etapă vizează construirea unei zone cu zonei cu blocuri p+1E, locuințe cuplate, pe strada Castanilor, dar și un bloc de regim p+5E pe strada Aleea Pajiștei, în același complex imobiliar.

Noul proiect imobiliar al familiei Ciubotaru prevede construirea a 848 de apartamente, 22 de blocuri, locuri de parcare, bazin acoperit de înot.

Familia Ciubotaru deține grupul de firme Electroalfa, prin care au construit patru fabrici și un centru de cercetare-dezvoltare, cartierul rezidențial Alfa Land, un parc fotovoltaic pe care îl vor dubla ca putere.

ABC-CON International