Economic

Antreprenorul Ciprian Andronache, facilitator la ”Pactul pentru tineri” în Bacău

Omul de afaceri botoșănean Ciprian Andronache, fondatorul frizeriei ”La Brici” va fi prezent în Bacău, la sfârșitul acestei săptămâni, în calitate de facilitator la evenimentul ”Pactul pentru tineri”.  

Prezența lui Andronache la Bacău a fost anunțată de CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin.

Ciprian Andronache, fondator FiiOm ne va fi alături în calitate de facilitator la cel de-al patrulea eveniment din seria „Pactul pentru Tineri”, ce va avea loc joi, 19 ianuarie, la Bacău.

„Pactul pentru Tineri” reprezintă un proiect național inițiat de CONAF și susținut de OMV Petrom, în calitate de sponsor principal.
Instituții partenere: Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, Ministerul Educației, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, UNICEF România, Banca Mondială.

Sponsor: Carrefour România.

Asociații partenere: Asociația SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari, Glasul Vieții – Dan Damaschin, Asociatia WeHelp Sibiu, Asociatia Un Pas Spre Educatie, Caminul Felix, Asociatia Educatie si Viitor, Uniunea Studenților din România (USR), Fundația pentru Educație și Vocație, Asociația pentru Valori în Educație, Asociația Părinților Isteți și Federația Patronatelor pentru Educație și Antreprenoriat Social.

  • Evenimentul ”Pactul pentru tineri” s-a desfășurat și la Botoșani, la scurt timp după ce a avut loc la Iași.