Economic Știri locale

Compania din Botoșani care lucrează la podurile din inima României. Calitatea rosturilor de dilatație și garanția oferită, atuurile Hidroplasto



 

Portofoliul Hidroplasto se lărgește cu noi provocări. O echipă a companiei este mobilizată, în aceste zile, pentru a monta, în calitate de subantreprenor, rosturi de dilatație pe două construcții importante din zona centrală a țării. Intervențiile se desfășoară pe podul de pe Șoseaua Sibiului, peste pârâul Ighișului, și în municipiul Mediaș, pe podul de deasupra căii ferate din intersecția străzilor H. Oberth și Avram Iancu.

Echipa Hidroplasto implementează soluțiile tehnice optime în vederea prelungirii durabilității construcțiilor și sporirii gradului de confort al traficului, prin punerea în operă a produselor proprii, certificate calitativ. Sustenabilitatea este unul dintre standardele companiei, care a constituit o garanție de 10 ani pentru lucrările asumate.

„Rosturile de dilatație joacă un rol deosebit de important în preluarea sarcinii de trafic, prin absorbirea mișcărilor cauzate de amplitudini termice, deformări sau contracții de structură. Produsele Hidroplasto sunt agrementate tehnic, îndeplinind toate cerințele legate de duritate, stabilitate, dilatație și rezistență la ozon, dar având și proprietăți de impermeabilizare. Suntem întotdeauna pregătiți să intervenim profesionist, bazându-ne pe expertiză și experiență”, a declarat Cătălin Silegeanu, directorul general al companiei.

Hidroplasto a fost selectată datorită experienței vaste, alcătuită din sute de proiecte finalizate în cei 17 ani de activitate, precum și în temeiul performanțelor care i-au confirmat reputația.