Economic Știri locale

FOTO Suzana Cîmpanu, de la Piatră Naturală Botoșani, deschide un super show-room cu piatră din regiune




Cel mai modern show-room de piatră din Botoșani se va deschide în acest an pe Bulevardul Mihai Eminescu și este o investiție a femeii de afaceri Suzana Cîmpanu, de la Piatră Naturală Botoșani.

Aceasta susține că a venit momentul ca show-room-ul business-ului său să treacă la un nivel superior, care să satisfacă nevoile clienților.

Actualul show-room Piatră Naturală Botoșani este tot pe Bulevardul Mihai Eminescu, dar în apropiere de Școala 10, peste drum de Restaurantul Magic Land.

Suzana Cîmpanu spune că este greu să facă business într-o lume a bărbaților, atât parteneri de afaceri, cât și clienți, dar este impulsionată de această concurență și din acest motiv a decis să investească în noul sediu Piatră Naturală Botoșani.






 

”Calitățile unei femei sunt utile în anumite situații de negociere, iar a fi femeie este un avantaj. Chiar cred că exista un tip feminin de leadership complementar celui masculin. Te scoli în fiecare zi cu o agendă plină de lucruri de făcut, îți ții telefonul deschis și mintea trează și mergi înainte. Mie îmi place ce fac și asta îmi reînnoiește automat energia. Mie îmi place concurența masculină pentru că mă motivează!”, a declarat Suzana Cîmpanu.

 

Piatră Naturală Botoșani furnizează piatră importată direct din Grecia atât în rețele de bricolaj din țară, cât și la parteneri locali, iar printre clienții care cumpără direct de la firma din Botoșani se numără firme și persoane fizice din toată țara pentru calitatea și gama de piatră din portofoliul companiei conduse de Suzana Cîmpanu.

Noul show-room Piatră Naturală Botoșani va fi deschis până la sfârșitul acestui an.