Economic Politică Știri locale

VIDEO Un tânăr antreprenor a intrat în politică. Este cunoscut pentru că ajută sute de copii și familii cu haine, mâncare, cărți și calculatoare





 

Are un salon de frizerie TOP, este implicat în sute de activități civice și ajută mii de persoane, donează calculatoare elevilor și în business-ul său a pregătit profesional la cel mai înalt nivel mulți tineri care apoi și-au deschis propria afacere.

Acum a intrat în politică și spune că rolul său în proiectul politic la care a aderat este să muncească pentru a multiplica proiectele din societatea civilă pe care le coordonează și în alte județe din țară.

Este vorba despre antreprenorul Ciprian Andronache, fondatorul frizeriei La Brici, care a aderat la partidul NOI (Națiune Oameni Împreună). 



 

”Am avut o discuție cu tinerii care vine la mine la tuns, deși era foarte tânăr mi-a spus că greșesc pentru că nu intru în politică, dacă nu sunt acolo nu a, cum să schimb ceva. Mi-a rămas în cap ce mi-a spus el. Când am primit cererea de a munci pentru patrie mi s-a spus: ”Ai know-how, ai rezultate, ai primit distincții la nivel național pentru activitatea ta din zona civică, deci tu știi mai bine ce se întâmplă în familii, în centre. Hai să ne livrezi o parte din cunoștințele tale astfel încât ele să fie amendamente la Lege”. Asta a fost cererea, pe care nu aveam cum să o refuz. Puteam să o fac și pe simplă discuție verbală, dar este altceva când ești implicat, când ți se prezintă un plan de redresare. Nu mă interesează nicio funcție. Rolul meu este de a munci, să livez know-how-ul, să creez punte între generația tânără și cea care conduce”, a declarat Ciprian Andronache.