Economic Știri locale

VIDEO Suporterii adevărați pot sprijini FC Botoșani cumpărând berea artizanală a clubului. O găsiți doar la Casa Berarilor Artizani




FC Botoșani trece printr-o perioadă sportivă extrem de dificilă, cu câteva înfrângeri consecutive și cu un ultim eșec răsunător, înfrângerea cu 7-0 în fața celor de la Sepsi.

După valul de ironii de pe internet după acest istoric 7-0 la Sepsi, suporterii pot să își arate sprijinul față de FC Botoșani cumpărând berea artizanală pusă la vânzare de club prin intermediul Casei Berarilor Artizani, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea Serviciului de Pașapoarte.

Despre Heroes Journey, o bere lager de 5,2%, Sorin Cruț, proprietarul Casei Berarilor Artizani a spus: ”Este o bere artizanală bună, proaspătă, din apă, malț, hamei și drojdie. Stă la fermentat corect, minim 21 de zile, 7 zile la relaxat ca să fie pe gustul suporterilor FC Botoșani”

.

Susțineți FC Botoșani cumpărând o minunată bere artizanală produsă special pentru acest club, dar și tricourile puse la vânzare la sediul echipei.