
Fabrica de lactate Lacto Solomonescu din județul Botoșani, satul Miron Costin, comuna Vlăsinești, a adus pe piață șase noi sortimente de cașcaval, fiecare cu câte un ingredient care să amintească de cele mai îndrăgite destinații turistice ale românilor.
Astfel, gama Solomonescu s-a îmbogățit cu
cașcaval cu fistic din Sicilia
cașcaval cu mango din Thailanda
cașcaval cu oregano și ulei de măsline din Grecia
cașcaval cu nucă din România
cașcaval cu piper mozaic din Brazilia
cașcaval cu chimen din Egipt
”Nu-i așa că îți plac amintirile din vacanță? De aceea am creat 6 sortimente de cașcaval care să îți amintească de câteva destinații. Lacto Solomonescu prețuiește amintirile frumoase!
Bucură-te încă odată de vacanță!”, se precizează în prezentarea făcută de Lacto Solomonescu celor șase noi tipuri de cașcaval făcute la Botoșani.
