Economic Știri locale

Calitatea pâinii pe care o mâncăm și importanța acesteia în menținerea unei diete echilibrate

Alegerea pâinii sănătoase de la Vatra Domnească este unul dintre pașii pentru o viață echilibrată în ceea ce privește viața de zi cu zi.

Fie că vorbim despre pâinea multicereale, de pâinea cu făină de secară, cu făină integrală, cea cu făină graham la tavă, cea cu făină albă coaptă pe vatră, pâinea de la Vatra Domnească este alegerea perfectă pentru o masă sănătoasă.

Făina folosită în fabrica ultra-modernă Vatra Domnească nu intră în contact cu nicio persoană, așa cum și celelalte ingrediente au un contact minim la manipulare sau folosirea la rețetele pentru diferitele tipuri de pâine. Asta înseamnă că din punct de vedere sanitar, pâinea Vatra Domnească respectă cele mai exigente standarde de calitate și siguranță.

Pe lângă asta, pâinea Vatra Domnească este sățioasă și bogată în fibre, dar și ușor de digerat datorită acțiunii drojdiei asupra proteinei de gluten în perioada de fermentație naturală și lentă.

Orice nutriționist recomandă consumarea de pâine pentru fibre și diverși nutrienți, evident în cantități limitate, dar musai să fie inclusă în mesele zilnice.

Din acest motiv și pentru că grija pentru siguranța sanitară este la nivel maxim, pâinea de la Vatra Domnească nu trebuie să lipsească de pe masa dumneavoastră.

Pentru că sunteți din ce în ce mai prezenți în social-media, Vatra Domnească vine alături de dumneavoastră cu informații în principalele rețele folosite:

Vatra Domnească pe Facebook 

Vatra Domneasca pe LinkedIN

Vatra Domnească pe Instagram