Economic Știri locale

Hidroplasto sprijină Inspectoratul Școlar în premierea elevilor și a cadrelor didactice cu rezultate la examenele naționale, olimpiade și concursuriO comunitate prosperă investind în educație și se desăvârșește prin maniera în care își crește copiii. Este crezul pentru care compania Hidroplasto sprijină Inspectoratul Școlar Județean în demersul de a recompensa munca elevilor și cadrelor didactice, din județul Botoșani, premianți ai competițiilor naționale și ai Centrului de Excelență.

Viitorul județului Botoșani depinde de noi, cei care putem influența direcția spre care se îndreaptă tinerii. Ideal este ca toți copiii să aibă acces la educație, să aibă șanse egale și să fie tratați echitabil. Stimularea performanței școlare este importantă pentru alimentarea ambiției tinerilor de a se autodepăși și pentru a-i motiva să devină cetățeni responsabili și implicați în procesele comunității, ca apoi să reverse învățătura în comunitate și să contribuie la îmbunătățirea sistemului.

Sute de elevi vor fi recompensați pentru rezultatele avute în competiții județene, iar alți circa 100 vor fi premiați pentru urcarea pe podiumul olimpiadelor și concursurilor naționale. De asemenea, vor răsplătiți de IȘJ și elevii de 10 la examenele naționale.

Întreaga comunitate trebuie să le transmită acestor copii minunați că eforturile lor sunt admirate și susținute. Faptul că un număr semnificativ de elevi onorează județul Botoșani dovedește că avem motive reale de mândrie, în ciuda a numeroși factori care se împotrivesc performanței școlare.

HIDROPLASTO BotoșaniABC-CON International