Economic Știri locale

O firmă va construi un bloc în Parcul Tineretului, lângă Grădinița 22




În municipiul Botoșani se construiesc blocuri private peste tot, iar când spunem peste tot facem referire și la cartierele ocolite până acum de astfel de investiții.

O companie de construcții vrea să investească într-un bloc în Parcul Tineretului și a depus la Primăria Botoșani documentația necesară, fiind prima investiție imobiliară în acea zonă.

Este vorba despre una dintre companiile de construcții cu creștere semnificativă a business-ului în ultimii ani și care vrea să construiască un bloc cu două etaje în strada Parcul Tineretului nr. 5.

 



Blocul va avea 5 apartamente cu două camere și o garsonieră, 6 locuri de parcare, din care 3 subteran. Investiția va fi realizată pe un teren de 475 metri pătrați.

”Acestul principal catre terenul studiat se va realiza prin latura de Sud, prin intermediul unui acces din Str. Parcul Tineretului. Un access secundar catre parcarea subterana prvazuta prin proiect se va realiza pe latura de Est a terenului cu legatura din aleea de access catre Gradinita nr. 22 si zona de parcare existenta. Ambele accese vor fi modernizate si ajustate conform normativelor in vigoare.

Circulaţia principală în zona se desfăşoară pe strada Str. Parcul Tineretului, de unde se face si accesul in parcarea supraterana pentru 3 vehicule. Accesul auto secundar catre parcela studiata din strada cale de access catre Gradinita nr. 22 va fi prevazut cu rampa auto de acces in subteran, cu usa metalica pentru control access”, se precizează în documentația înaintată Primăriei Botoșani.