Economic Știri locale

Vatra Domnească, de doi ani pe primul loc în Topul județean al firmelor



 

Fabrica de pâine și specialități de panificație, Vatra Domnească a reușit ca în ultimii doi ani să se claseze pe primul loc în Topul județean al firmelor realizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură și să fie lider în domeniul său de activitate.

Cum reușește o companie să ajungă pe primul loc și să se mențină acolo?

Omul de afaceri Gabriel Timofte, fondatorul și managerul companiei Vatra Domnească, a declarat că accentul pe calitate produselor, o resursă umană cât mai bine instruită și plătită, respectul față de clienți dar și investițiile în tehnologia specifică activității, sunt elementele cheie care au adus succesul companiei Vatra Domnească.



 

”Ne ocupăm cu pâinea și suntem atenți la nevoile clienților. Inițial am văzut pâinea ca pe un aliment care se regăsește în fiecare zi pe masa tuturor. În decursul timpului, mai ales astăzi, am realizat că pâinea este o punte între oameni. E frământată din suflet și atinge sufletele legând o familie împreună la masă, totul începe cu pâinea.

Prin dăruire și prin multă muncă continuăm și în acest an să fim primii. Accentul pe necesitățile clientului, pe calitate, pe investiții ne-a fost recompensat de către acesta, prin cifrele înregistrate de companie și suntem bucuroși să știm că Vatra Domneasca, fabrica de pâine și specialități de panificație, este lider în acest domeniu de activitate, fapt confirmat și de Camera de Comerț Industrie și Agricultură care ne-a desemnat pentru al doilea an consecutiv fruntași în topul județean al firmelor”, a declarat omul de afaceri Gabriel Timofte.

Fie că vorbim de îndrăgita franzelă neptun, fie că vorbim de pâine neagră făcută din făina măciniș total, pâinea domnească, pâinea litoral, pâine cu făină de secară, graham, multicereale, toast, elita ori alte diferite specialități de panificație, produsele Vatra Domnească sunt făcute în cele mai sigure condiții de igienă, la cele mai înalte standarde calitative.

Gustul și calitatea produselor Vatra Domnească a făcut ca în cei doi ani în care este lider în Topul județean al firmelor să își extindă aria de distribuție și în județele Suceava și Iași.