Economic

Iftime și Camera de Comerț cer oamenilor de afaceri propunerile pentru businessurile afectate de criza Coronavirus

Comunicat de presă: Ca urmare a includerii Camerei de Comerț a României în componența Grupului de lucru GLI-ECOROM (pentru evaluarea impactului economic, financiar și bugetar asupra României, generat de efectele epidemiei Covid-19) constituit de Guvernul României, la nivelul camerelor de comerț județene s-a solicitat realizarea unei analize a riscurilor și vulnerabilităților cu care se confruntă mediul de afaceri în această perioadă.

 

  

Adresăm rugămintea către mediul de afaceri din Botoșani de a ne trimite pe mail la secretariat@cciabt.ro o sinteză a problemelor cu care se confruntă  firmele în această perioadă, indiferent de domeniul în care își desfășoară activitatea, pentru a putea înainta Guvernului României o listă de propuneri concrete care ar putea veni în sprijinul firmelor.

 

Anunțăm pe această cale că suntem în măsură să punem la dispoziție gratuit servicii de consiliere juridică, la sediul CCIA Botoșani din str. Dragoș Vodă nr. 13, respectând condițiile stricte impuse de declararea stării de urgență privind întâlnirile directe, motiv pentru care vă rugăm să ne trimiteți din timp pe mail întrebările dumneavoastră și să solicitați la tel 0331711039, programarea unei întâlniri pe teme legislative.

BIROUL DE PRESĂ AL CCIA BOTOȘANI

 

 

 

 

 ABC-CON International