Economic Știri locale Visit Botoșani

CORNISA AquaPark & Sport prezentă la trei târguri de turism

COMUNICAT DE PRESĂ: 13-16 februarie – Târgul de Turism „TOURISM.LEISURE.HOTELS” Chișinău 14-16 februarie – Târgul de Turism “TOURISTICA” Cluj 20-23 februarie – Târgul de Turism al României, București 

Anul acesta, Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement – Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv “Cornișa”, Centrul Național de Informare si Promovare Turistică, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport și-au unit forțele pentru promovarea Botoșaniului ca destinație turistică la cel mai mare târg de turism al României de la 

Romexpo, București. 

Participarea comună a celor trei instituții pentru promovarea Botoșaniului ca destinație turistică a fost un plus pentru dezvoltarea și diversificarea ofertei turistice. 

  

 

 

Cei 4500 de vizitatori la cele trei târguri au fost cu prepoderență, turiști individuali familii cu copii, studenți ai facultăților cu profil turistic, reprezentanți ai centrelor de informare turistică, agenții de turism, tour-operatori. 

Mai multe oficialități au vizitat standul Botoșaniului la cele trei târguri printre care, Excelența Sa, Ambasadorul României la Chișinău, Ministrul Consilier din cadrul Biroului de Promovare Comercială și Economică a Ambasadei României la Chișinău, Excelența Sa Ambasadorul Malaeziei in România, Ministrul Secretar de Stat din Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri,președintele ANPC, reprezentanți ai Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), președintele Agenției Naționale de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC). 

MUNICIPIUL BOTOŞANI DIRECŢIA SERVICII PUBLICE, SPORT ŞI AGREMENT 

Conceptul de amenajare a standului, HAI LA BOTOȘANI! HAI LA CORNIȘA! a fost realizat pornind de la ideea că și Botoșaniul poate fi o destinație turistică care poate concura cu cele mai renumite destinații din țară, având o ofertă turistică completă. 

Ing.Eugen – Cristian Țurcanu Director D.S.P.S.A

 


 

 

loading…