Economic Știri locale

Două loturi pentru terase la Aquaparkul Cornișa, scoase la vânzare pe Facebook 

Una dintre firmele care a concesionat loturi de teren pentru deschiderea de terase în Aquapark&sports Cornișa și-a scos la vânzare ”patrimoniul” pe Facebook. 

 

Astfel, pe rețeaua de socializare Facebook a fost creată pagina ”De vânzare societate fără datorii cu 2 spații concesionate la parcul de agrement Cornișa”.

 

Sunt postate și câteva imagini care arată unde sunt poziționate cele două spații.

 

 



 

”Super afacere! De vanzare societate fara datorii cu 2 spatii concesionate la parcul de agrement Cornisa ! Pentru informatii, trimiteti mesaj in privat!”, se precizează pe această pagină.

 

Unul dintre loturile concesionate este poziționat la intrarea în Cornișa dinspre Modern Calor, chiar în fața intrării la terenurile de sport și în apropierea locului de joacă pentru copii, iar al doilea lot este între râul de rafting și patinoarul acoperit.

 

La Cornișa au fost concesionate mai multe spații pentru terase și restaurante, până acum documentația și chiar primele săpături fiind făcute la un singur lot, cel de lângă piscina exterioară, unde investiția va depăși 300.000 euro.

 

Cei care au concesionat loturile de terenuri la Cornișa trebuie să vândă firma cu totul pentru a putea tranzacționa concesiunile deoarece în caz contrar se consideră că se renunță la contract și Primăria va relua licitația pentru respectivele loturi.