Economic

VIDE-FOTO LIDL le-a impus constructorilor un ritm nemțesc pentru a termina noul magazin din Botoșani

Noul magazin LIDL din Botoșani are termen de finalizare luna decembrie a acestui an deși lucrările au început la jumătatea anului în curs cu demolările vechilor clădiri de pe amplasamentul pe care se construiește vis-a-vis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență. 

Ritmul impus de nemții de la LIDL este unul care se apropie de Germania și se depărtează de România. 

La jumătatea anului au început lucrările de demolare la fostul sediu Simcos, acolo unde LIDL va avea noul magazin, iar de câteva săptămâni au început lucrările de turnare betoane la fundația noului magazin.

 

 

 

Atât pentru demolarea vechilor clădiri de pe amplasament, cât și construirea noului magazin se fac într-un ritm mai mult decât accelerat și asta pentru că, potrivit surselor din piață, LIDL trebuie să părăsească actualul magazin din fața Kaufland până cel târziu la sfârșitul lui decembrie. 

Astfel, prin construirea noului magazin, LIDL va avea la Botoșani o singură unitate, urmând să facă pe cheltuiala proprie și sistematizarea intersecției care va fi schimbată radical prin apariția acestui supermarket. 

Potrivit zvonurilor care circulă prin Botoșani, în locul fostului magazin LIDL ar urma să fie deschis un Mc Donalds, pentru că acolo ar fi locul ideal unei astfel de investiții, în primul rând pentru că ar fi chiar în fața KFC Drive la principala cale de acces.