Economic

Nu ne trebuia Cornișa? Încasările au sărit de 3 milioane lei și aquaparkul susține mai multe activități în municipiu 

Primarul Cătălin Flutur a declarat că încasările la Aquaparkul Cornișa au depășit nivelul de 3 milioane lei și că până la sfârșitul anului va depăși 4 milioane lei, existând premise ca în primul an de activitate să se facă și primul milion de euro. 

Consiliul Local Botoșani administrează Aquaparkul Cornișa prin Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement, condusă de Eugen Țurcanu, iar încasările parcului susțin cheltuielile acestuia cu salariile și utilitățile.

Totodată, încasările de la Cornișa permit DSPSA-ului să deruleze și celelalte activități ale sale din din municipiu.

 

 

 

 

”Am luat în calcul faptul că trebuie să asigurăm o subvenție în primul an sau chiar primii doi ani de activitate, dar nu trebuie să le dăm niciun ban, nu trebuie să le dăm subvenție. Până la sfârșitul anului, chiar după ce trece perioada caldă, putem avea venituri de peste 4 milioane lei prin activitatea din interior, prin patinoar și terenurile de sport”, a declarat Cătălin Flutur

Construcția Aquapark&sports Cornișa este o idee a primarului Cătălin Flutur din primele sale două mandate de primar. Deși în mandatul 2012-2016 au fost inițiative ale fostei administrații de a schimba destinația finanțării europene și proiectul a fost considerat un moft și unul care nu poate avea succes economic la Botoșani, realitatea dovedește că Flutur a avut o viziune corectă asupra proiectului.

 

#investițiiBotoșani #aquaparkCornișa #primarCătălinFlutur