Economic

FOTO Are afaceri de milioane de euro, merge la cursuri de specializare mai ceva ca un angajat și pregătește o gamă de lux

Florian Moruzi, Casa Pâinii, la cursul din Suedia
Florian Moruzi, Casa Pâinii, la cursul din Suedia

Omul cât trăiește învață, iar dacă este și om de afaceri și îi pasă de business-ul lui învață și mai mult. 

Este și cazul unui om de afaceri din Botoșani cu business-uri de multe milioane de euro care se pregătește mai ceva ca un angajat și merge la cursuri de specializare pentru că vrea să-și ducă la alt nivel afacerea.

Florian Moruzi, managerul general al companiei Casa Pâinii, care deține brandurile Casa Pâinii și Casa Dulce, este plecat în această perioadă în Suedia la un curs de specializare pentru că vrea să dezvolte o gamă de lux pentru HoReCa.

 

 

 

loading…

 

”Sunt în Suedia, în Göteborg, la un training la o firmă. Pregătesc o gamă HoReCa lux pentru deserturi congelate, lava cake, chessecake, brownie… Cineva trebuie să-i învețe pe salariați”, a declarat Florian Moruzi, în exlusivitate pentru BanulBotosanean.ro.

Compania condusă de Florian și Daniel Moruzi, Casa Pâinii, este cel mai mare panificator din regiune, iar în ultimii ani a reușit să dezvolte și să extindă la nivel național în București, Brașov și Timișoara depozite frigorifice pentru patiserie congelată produsă la Botoșani cu linii de producție de ultimă generație achiziționate prin implementarea unor proiecte cu finanțare europeană de milioane de euro.

Casa Pâinii deține și două cofetării sub brandul Casa Dulce, iar în aprilie va intra pe o nouă nișă cu Green Bistro.

 

Loading…

 

Florian Moruzi, Casa Pâinii, la cursul din Suedia