Economic

S-a redeschis Parcul Industrial: Șase firme funcționează deja acolo. Se poartă discuții cu investitori din China. Facilități în premieră în România

Veste uriașă pentru mediul de afaceri și pentru tot județul.

Parcul Industrial Botosani – singurul de acest gen din Moldova alaturi de Parcul Tehnologic din Iasi – ambele membre active ale Asociatiei Parcurilor Industriale din Romania, si–a redeschis portile pentru companiile interesate sa isi dezvolte activitatea de productie sau administrativa in Europa de Est.

 

Localizat in Botosani, Parcul Industiral Botosani se afla la o distanta de doar 3 km de centrul orasului, pe structura fostei Platforme Electrocontact.

Parcul Industrial isi propune sa ofere servicii la standarde europene si sa creeze o infrastructura dezvoltata care sa raspunda solicitarilor oricarui client.

 

Loading…

Cu o noua, tanara si dinamica conducere in persoana Doamnei Maria Negrea – Presedinte si a Domnului Catalin Silegeanu – Director General, activitatea Parcului Industrial Electrocontact va cunoaste o noua dinamica si dezvoltare.

 

Alaturi de Municipalitatea orasului Botosani, pe care dorim sa o cooptam ca partener activ si implicat in procesul decizional, Parcul Industrial Botosani va cunoaste cea mai puternica transformare de la infiintare pana in prezent.

 

Pe langa faptul ca beneficiaza de infrastructura dezvoltata, capabila sa raspunda solicitarilor oricarui client: putere electrica disponibila de 250 MW, sistem de stingere a incendiului si hidranti certificati FM Global, gaz, apa, canalizare si fibra optica, parcare multifunctionala, paza proprie si sistem complex de camere de supraveghere, Parcul Industrial Botosani dezvolta proiecte de investitii pentru asigurarea alimentarii si furnizarii apei industriale din puturi proprii si a producerii curentului electric necesar in regie proprie astfel incat sa asigure firmelor partenere utilitati la preturi de productie fara taxe de transport, distributie sau accize.

 

 

 

loading…

 

Impreuna cu autoritatile locale si Municipaliatea Botosani vom face toate demersurile astfel incat firmele care vor activa in Parcul Industrial Botosani sa beneficiaze de scutire de la plata taxelor si impozitelor in conditiile Legii 186/2013 precum si sprijin financiar guvernamental.

 

Ca si element de noutate si in premiera in Romania, intr-un Parc Industial, vor fi oferite facilitati de productie goale, pregatite pentru a gazdui utilaje cat si facilitati de productie deja amenajate, cu utilajele aferente, fiind inchiriate atat halele de productie cat si utilajele necesare desfasurarii diverselor activitati de productie.

 

In acest moment se afla in derulare negocieri de contracte de colaborare cu: o fabrica pentru turnat produse din metal, o fabrica pentru injectie mase plastice, o fabrica de tricotaje si o firma de catering.

 

Sunt deja functionale in Parcul Industrial : TERAROM SRL – MONTEPLAST SRL , SERVICE DRAGUTU SRL , AXFOR SRL,. NEWSTRANS SRL , TCF INDUSTIRAL SRL , – HIDROPLASTO SRL si urmeaza cat de curand altele.

 

Parcul Industial Electrocontact are cea mai importanta capacitate de inchiriere pentru spatii de birouri din Botosani si isi propune sa atraga mai multe institutii publice si de servicii diversificate.

Parcul detine si locuri de cazare pe care le poate inchiria celor care doresc sa aduca specialisti din alte zone ale tarii sau chiar din statele asiatice. Exista deja contacte cu oficialitati din China pentru deschiderea unor activitati de productie in Parcul Industrial Botosani.

 

Parcul Industrial Botosani isi propune sa devina cea mai importanta structura de afaceri in care sa se desfasoare activitati economice , activitati de productie industriala si servicii, intr-un regim de facilitati specifice in vederea valorificarii potentialului uman si material al Municipiului Botosani .

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la e-mail office@industrialparc.org sau catalin.silegeanu@electrocontact.ro