Economic

Francezul Hamidi Haissam, noul președinte al CA-lui de la Conted Dorohoi. Românii El Turk Ezzedine și El Turk Ana Maria, membri în CA

Cea mai mare fabrică de confecții din Dorohoi și una dintre cele mai importante din județul Botoșani, Conted SA, a fost preluată în totalitate de noul acționar majoritar, compania franceză HDM, care i-a fost partener până acum.

HDM îl ace ca rereprezentan legal pe cetățeanul francez Hamidi Haissam, iar acesta a ajuns să controleze un pachet majoritar  din acțiunile fabricii dorohoiene care lucrează inclusiv pentru Zara sau Lacoste.

În data de 8 ianuarie 2019, Conted a informat acționarii și investitorii asupra faptului că Depozitarul Central SA a înregistrat în evidențele proprii mențiunile cu privire la suspendarea dreptului de vot pentru un număr de 69.962 acțiuni, reprezentând 29,245% din totalul acțiunilor cu drept de vot, pentru acționarul Hamidi Haissam.

 

 

Loading…

Anunțul a fost făcut într-un raport semnat de Manole Popa, care pe atunci era președintele Consiliului de Administrație.

În ședința acționarilor din 10 ianuarie 2019, s-a anunțat revocarea membrilor Consiliului de Administratie din functia de administrator ca urmare a renuntarii la mandat prin demisie, respectiv a lui Manole Popa, Nelu Pujină și Valeria Negreanu.

În locul acestora au fost aleși pentru un mandat de patru ani, până pe 10 ianuarie 2023 Hamidi Haissam, cetățean francez, și cetățenii români El Turk Ezzedine și El Turk Ana Maria.

Tot pe 10 ianuarie, Hamidi Haissam a devenit președinte al Consiliului de Administrație al Conted SA Dorohoi.

 

În 2018 producția Conted a înregistrat o scădere semnificativă ca urmare a pierderii clienților externi, iar problemele cu personalul au fost cele mai mari.

 

loading…